Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dokumentarac Eaten Alive na Discovery Channelu u Americi pratilo 4,1 milijuna ljudi koji su ostali vrlo razočarani onim što su vidjeli...


Paul Rosalie, čovjek kojeg je trebala progutati anakonda, ali njegov eksperiment s najvećom zmijom na svijetu ipak nije uspio, priznao je brojnoj razočaranoj publici kako ju je - prevario.

Njegov dokumentarac Eaten Alive, koji je na Discovery Channelu u Americi pratilo 4,1 milijuna ljudi, na kraju je izazvao bijes javnosti, ne toliko zbog jadne anakonde, koliko zbog toga što su ih 'nasanjkali'.

Naime, Rosalie uopće nije bio pojeden ni progutan u cjelosti, kako se najavljivalo, već je morao odustati od svega budući da nije mogao izdržati jak stisak zmije. S obzirom da se cijela priča dogodila još na proljeće, imao je dovoljno vremena da prizna kako se nije dogodilo ono što se trebalo.

Sada se izvlači na veličinu anakonde, odnosno da nije bila dovoljno velika da bi ga uopće mogla progutati. Bila je dugačka šest metara i teška 180 kila.

Vezani članci Anakonda (Foto: Screenshot/YouTube) Bagerom slučajno iskopali divovsku anakondu pa je se jedva riješili Anakonda (Foto: Screenshot) Podvodni susret s golemom anakondom prizor je koji nećete moći izbrisati iz pamćenja

Video s anakondom razbjesnio američku javnost - 'Izdao si Ameriku!'

'Anakonda koju smo našli bila je premalena da bi progutala mene u zaštitnom odijelu zbog kojeg sam bio puno veći nego inače. No, mi smo se maksimalno potrudili i dali smo sve od sebe da eksperiment uspije', kaže Rosalie, a prenosi Daily Mirror.

Teško da će mu to oprostiti razočarani gledatelji, a pitanje je koliko će ih pred malim ekranima biti kada u petak 'Eaten Alive' bude prikazan u Velikoj Britaniji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook