Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više baš i nije tajno

PANIKA U KREMLJU Televizija greškom prikazala nacrte tajnog Putinovog oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika greška potkrala se ruskoj televizija dok je puštala prilog s Putinovog sastanka s vojnim dužnosnicima.

Ruska televizija objavila je pogreškom snimku tajnog sustava torpeda s nuklearnim bojnim glavama, koji Rusija upravo razvija, objavio je u srijedu Kremlj, potvrdivši informacije koje su se pojavile u ruskim medijima.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nevjerojatno Pogledajte koga je Rusija dodala na popis ekstremističkih i terorističkih organizacija Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan"

"Doista, neki tajni podaci snimljeni su kamerom, zato su snimke povučene" s internetske stranice tih postaja, rekao je novinarima glasnogovornik Kremlja, Dmitrij Peskov. "Nadamo se da se to neće ponoviti."

NAJMOĆNIJI NA SVIJETU 'Radi što god poželi'

Dvije ruske TV postaje, NTV i Prvi kanal, koje nadzire država, objavile su u utorak snimke na kojima se može vidjeti jednog ruskog vojnog dužnosnika kako promatra dokument s nacrtima i opisom novog sustava torpeda s nuklearnim bojnim glavama, nazvan Status-6. Snimljene tijekom sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina s dužnosnicima vojnog sektora u Sočiju, snimke su brzo povučene. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene