Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Nevjerojatan rasplet nakon tragične vijesti: Pacijent koji je proglašen mrtvim čudesno se probudio u bolnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Pacijent kojeg su djelatnici hitne pomoći proglasili mrtvim nakon nekoliko se sati probudio u bolnici.

Pacijent kojeg su radnici hitne pomoći proglasili mrtvim nekoliko sati kasnije produbio se u bolnici u engleskom gradu Darlingtonu. Hitna služba sjeveroistoka Engleske (NEAS) zbog svega se naknadno ispričala.

"Čim smo obaviješteni o incidentu, pokrenuli smo istragu i obavijestili obitelj pacijenta. Izražavamo duboku žalost zbog tuge koju je ovo izazvalo. U tijeku je istraga i ne možemo komentirati ovaj slučaj", rekao je Andrew Hodge, direktor NEAS-a.

"Kolegama koji su upleteni u slučaj pružena je prikladna potpora i više nećemo govoriti ništa o pojedincima", dodao je.

Pročitajte i ovo Ruševine zgrada uništenih tijekom izraelskih zračnih napada u izbjegličkom kampu Rafah na jugu pojasa Gaze - 4 Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO U tijeku najžešće bombardiranje Gaze dosad, situacija sve kompliciranija: Izrael teško optužio Iran, Iran prozvao SAD, javio se Egipat...

Pročitajte i ovo Navijače privode na sud - 4 incident na stadionu U stanovima uhićenih navijača pronađeno oružje, pirotehnika, znakovlje s obilježjima mržnje...

Identitet i stanje pacijenta nisu objavljeni, a ovaj slučaj dogodio se samo nekoliko mjeseci nakon objavljivanja izvještaja koji je otkrio da su medicinski djelatnici skrivali pogreške i uskraćivali dokaze koje je zatražio mrtvozornik, izvijestio je The Northern Echo.

U izvješću je istaknut slučaj tragične smrti 17-godišnje Quinn Beadle, koja je pronađena u šumi u blizini svoje kuće. Umjesto da joj pruži prvu pomoć, djelatnik hitne pomoći odmah ju je proglasio mrtvom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene