Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravi UŽAS

Prodavač pretrpio težak srčani udar pred dvojicom tinejdžera: Njihov postupak vrijedan je osude

Prodavaču u trgovini iznenada je pozlilo (Screenshot: Facebook/Auburn WA Police Department)
Prodavaču u trgovini iznenada je pozlilo (Screenshot: Facebook/Auburn WA Police Department)
Aktualno Galerija Prodavaču u trgovini iznenada je pozlilo (Screenshot: Facebook/Auburn WA Police Department) Prodavaču u trgovini iznenada je pozlilo (Screenshot: Facebook/Auburn WA Police Department) +0 Tinejdžeri pljačkaju prodavača i trgovinu (Foto: Facebook/Auburn WA Police Department) Galerija 1/2 >>
Dva tinejdžera i jedan muškarac snimljeni su nadzornom kamerom u jednoj trgovini u američkom gradu Auburnu, u saveznoj državi Washington, kako svjedoče trenutku u kojem se prodavač kojem je pozlilo srušio na tlo, no ne poduzimaju ništa. Štoviše, dvojica tinejdžera opljačkala su trgovinu nakon toga. Lokalna policija traga za njima.

Snimka pljačke trgovine u američkom gradu Auburn, u saveznoj državi Washington, u kojoj dvojica tinejdžera koriste priliku kad je prodavač u trgovini izgubio svijest pred njima i srušio se na tlo, da ga okradu i opljačkaju trgovinu, u potpunosti ne mareći za njegov život, prenosi ABC.

Pročitajte i ovo Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava" Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

S tinejdžerima je u trenutku kad se prodavač iznanada srušio na tlo i ostao bez svijesti bio još jedan muškarac, no on je jednostavno samo izašao iz trgovine a da nije uopće pokušao pružiti pomoć nesretnom čovjeku. Ipak, u pljački nije sudjelovao.

Lokalna policija izvijestila je da se prodavač iz trgovine nalazi u kritičnom stanju te da mu se liječnici bore za život. Otkriveno je da je pretrpio jak srčani udar, što je i bio razlog zbog kojeg je izgubio svijest.

Prethodno je primijetio da je jedan od tinejdžera uzeo dva ljuta štapića, a platio samo jedan. Uslijedila je prepirka nakon koje je prodavaču pozlilo. Prva stvar koju je jedan od tinejdžera napravio nakon što se prodavač srušio bila je da mu je uzeo novčanicu od jednog dolara, kojom je platio štapiće. Nakon kraće rasprave s prijateljem obojica su preskočila pult i otvorila blagajnu te su uzeli sve novčanice koje su našli u njoj.

Dvojica tinejdžera ni u jednom trenutku nisu primijetila nadzornu kameru.

Policija grada Auburna objavila je snimku na svojoj stranici na Facebooku i moli lokalno stanovništvo za pomoć kako bi dvojica tinejdžera bila pronađena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene