Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnoviji crtež

Ovako bi nestala Madeleine danas izgledala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki stručnjaci, koji su surađivali s policijom kada su u pitanju potrage za nestalima za britanski Sunday Express su nacrtali kako bi Madeleine McCann izgledala danas

Koristeći forenzičke tehnike i kompjuterske programe FBI-a američki su stručnjaci za potragama za nestalim osobama napravili crtež za koji vjeruju da prikazuje kako bi malena Madeleine danas izgledala.

Pročitajte i ovo Roditelji Madeleine McCann ključni svjedok Novi pomak u slučaju Maddie McCann: Bivši prijatelj osumnjičenog svjedočit će protiv njega Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

>> 'Imala sam šansu spasiti Madeleine i upropastila sam ju'

'Njezine obrve danas bi bile tamnije i punije te bi više uokvirile lice. Izgledala bi više kao tinejdžerica nego kao malena djevojčica kakve je se sjećamo', rekao je jedan od stručnjaka koji je radio n aizradi fotografije.

Podsjetimo, Madeleine McCann je još 2007. nestala iz apartmana njezinih roditelja u portugalskom odmaralištu Praia da Luz. Od tada malenoj Madeleine nema ni traga.

12.05. ove godine Madeleine bi napunila 9 godina. Prošle godine, na njezin 8. rođendan, njezini su roditelji uputili otvoreno pismo britanskom premijeru Davidu Cameronu u kojem su ga molili da ponovno pokrene potragu za njihovom kćerkom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene