Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljutita Kate McCann spavala je sama noć prije u nego što je Madaleine oteta, zato jer ju je suprug uvijedio tijekom večere.


Uzrujana zbog suprugovog ponašanja, Kate je spavala na krevetu u dječjoj sobi u apartmanu u portugalskom ljetovalištu, piše Daily Mail. Kate u svojoj knjizi, koja je svježe objavljena, piše kako je sada gotovo sigurna da ju je Madeleine pokušala upozoriti da je netko probao provaliti u sobu u kojoj su spavala djeca.

Vezani članci Slika nije dostupna Objavljen dnevnik majke Madeleine McCann Slika nije dostupna Nova agonija za McCannove: Šef istrage objavljuje knjigu o cijelom slučaju

'Bila je to šansa da spriječim ono što se dogodilo, i ja sam ju upropastila', napisala je gospođa McCann. U knjizi navodi kako je poludjela od bijesa kada je shvatila što se zbilo i kada je portugalska policija počela tražiti otmičara, piše The Sun. Opisala je trenutak u kojem od frustracije više nije znala što da učini nego je iz sve snage nogom udarila u krevet.

>> The Sun: Madeleine McCann viđena u Dubaiju

'Čim se razdanilo ja i Gerry krenuli smo tražiti našu kćer. Pretraživali smo svaku uličicu, preskakali ograde i zavlačili se u grmlje. Najgore od svega jest to što smo imali osjećaj da smo u svemu sami. Nitko drugi, čini se, nije tražio Madaleine.

Malena, tada trogodišnja Madeline, nestala je iz svojeg kreveta u apartmanu portugalskog ljetovališta Praia da Luz 2007. godine, dok su njezini roditelji večerali u obližnjem restoranu.