Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kriminalac je djevojčicu zgrabio za vrat i vikao: 'Ubit ću te!' što su vidjeli svjedoci. No, nitko joj nije pomogao.


Osuđeni kriminalac iz Poljske priznao je otmicu i ubojstvo 9-godišnje djevojčice koja je na njega 'potegnula' pištolj na vodu dok je pio pivo u Calaisu gdje je čekao trajekt za Veliku Britaniju.

Zbignew H. (38) je uhvatio djevojčicu za vrat i odvukao je u svoj automobil vičući 'Ubit ću te!' kazao je jedan svjedok a prenosi Independent.

Njezino djelomično razodjeveno tijelo pronađeno je u šumi dva sata kasnije. Okružni tužitelj kazao je da je Poljak priznao ubojstvo i seksualni napad na djevojčicu.

Chloe je oteta u srijedu dok se igrala na ulici, a ovaj je slučaj izazvao val bijesa u Francuskoj. Njezin ubojica pušten je iz francuskog zatvora u ožujku prošle godine gdje je služio kaznu od šest godina zbog iznude i nasilničkog ponašanja. Bio je deportiran u Poljsku te mu je bio zabranjen povratak u Francusku.

Slomili su joj kičmu, no pismo koje je napisala dirnulo je svijet

Vezani članci Policija, ilustracija Strava kod Plitvičkih jezera: Muškarac (70) ubio godinu dana stariju sestru Bivša miss, Sunita Hindić, osumnjičena za ubojstvo mostarskog ugostitelja - 2 Zločin koji je šokirao BiH: Počinje suđenje fatalnoj Suniti, sumnjiče je da je ubila poznatog poduzetnika

Navodno je išao u posjet sestri u srijedu, kada je nabasao na Chloe. Bit će optužen za otmicu, silovanje i ubojstvo.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook