Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nerado priznala

Otac musliman okrenuo leđa cijeloj obitelji - Zbog kćeri koja mu je otkrila svoju tajnu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sabrina Jalees ocu je priznala da je privlače žene, a njegovu rekaciju smatra nevjerojatnom.

Otac musliman podržao je svoju gay kćer na način kojem se ni ona sama nije nadala - okrenuo je leđa čitavoj obitelji koja je nije prihvaćala.

Pročitajte i ovo Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj Tomislav Stipan Troskot Nulto stanje Otac Zvonimira Troskota ima kućicu u parku prirode: "Svi koji imaju te pomoćne objekte, nitko nema takav dokument"

Sabrina Jalees nerado je priznala istinu svom ocu, Pakistancu Sayedu, jer nije bila sigurna kako će reagirati. Njegov 'nevjerojatni' odgovor djevojku je šokirao i sada na njega gleda kao na zastupnika gay prava.

Ispričala je kako je njezin otac osjećao da se nešto događa. 'Mislim da se u tim trenucima pitao što se događa, jesam li trudna', rekla je Sabrina koja je svom ocu uskoro otkrila pravu istinu - da je privlače žene, piše Mirror.

Unatoč svojoj vjeri i iznenađenju, Sayed je prihvatio Sabrininu seksualnost na način koji ona sama nije mogla niti zamisliti. No, njezine tete, ujaci i šira obitelj vijest nisu primili tako dobro. Nakon što je ih je obavijestila da se vjenčala sa svojom partnericom Shaunom dobila je samo slomljeno srce.

13-godišnjak najboljem prijatelju priznao veliku tajnu - I to SMS-om!

'Proveli smo toliko vremena zajedno dok smo odrastali, a kada sam im priznala izbrisali su me s liste prijatelja na Facebooku i slali mi e-mailove koji su mi slomili srce', rekla je.

Sayed je cijelo to vrijeme ostao uz kćer, a obitelji je poručio da s njima ne želi imati  ništa ako ne mogu prihvatiti Sabrinu. Reakciju obitelji smatra jadnom.

Odajući počast ocu, Sabrina je rekla kako je oduvijek znala da je nevjerojatan čovjek. Dodatno nevjerojatno bilo je vidjeti ga u ulozi aktivista za gay prava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene