Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika nesreća

Osoba smrtno stradala padom u upaljen motor zrakoplova: Nije jasan razlog

Aviokompanija KLM
Aviokompanija KLM Foto: Afp
Jedna osoba poginula je nakon što je upala u upaljeni motor zrakoplova. Istraga je u tijeku.

Jedna je osoba poginula nakon što je završila u upaljenom motoru zrakoplova u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol, priopćio je u srijedu nizozemski zrakoplovni prijevoznik KLM.

Nizozemski mediji izvijestili su o incidentu ranije u srijedu, dok je nizozemska vojna policija objavila na platformi X da provodi istragu.

"Istraga još nije otkrila tko je ta osoba", rekao je glasnogovornik vojne policije za Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve"

Glasnogovornik je dodao da je prerano govoriti radi li se o nesreći ili samoubojstvu.

Avion je već vozio prema pisti spremajući se za uzletanje kada je otkrivena greška u motoru. Glasnogovornik je kazao da su svi putnici i posada sigurno napustili zrakoplov.

Pročitajte i ovo Detalji pada aviona - 4 Završen očevid Očevici ispričali kako je trajala potraga nakon pada aviona: "Unesrećeni su bili na podu, krvi, stakla po svuda, avion prevrnut"

Tvrtka KLM, koja je dio France-KLM-a, također je izvijestila da istražuje događaj.

Aktualno Građani Dugog Sela na nogama zbog poginule djevojčice: "I naše dijete je moglo biti u toj situaciji" Antonija Petručušić Antonija Petručušić Foto: DNEVNIK.hr Matea Ćorić Brunović i Antonija Petručušić - 2 Matea Ćorić Brunović i Antonija Petručušić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Matea Ćorić Brunović Matea Ćorić Brunović Foto: DNEVNIK.hr +0 Igor Pondeljak Hrvatska Građani Dugog Sela na nogama zbog poginule djevojčice: "I naše dijete je moglo biti u toj situaciji" 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene