Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pazili na svaki detalj

Što to oni rade? Zbog ovog poteza osiguranja Kim Jog Una užarile se drušvene mreže

Osiguranje Kim Jong Una dezinficira stolicu
Osiguranje Kim Jong Una dezinficira stolicu Foto: OSINT Updates/Platforma X
Prije nego što je počeo sastanak Vladimira Putina i Kim Jong Una, osiguranje sjevernokorejskog vođe detaljno je očistilo njegovu stolicu.

Osiguranje Kim Jong Una nekoliko je minuta dezinficiralo stolicu na ruskom summitu na kojoj je trebao sjediti sjevernokorejski vođa za vrijeme sastanka s Vladimirom Putinom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković borba s inflacijom Pogledajte za kojih se 30 proizvoda zamrzava cijena, koliku će naknadu dobiti umirovljenici, nezaposleni...

Pojavila se snimka na kojoj se vidi kako muškarac u bijelim rukavicama prska i briše crnu stolicu.

Osiguranje je posao shvatilo ozbiljno te su detaljno očistili svaki dio stolice dok su tjelohranitelji Kremlja promatrali.

 

 

Do toga je došlo nakon što je Kimovo osiguranje navodno odbacilo prvu stolicu namijenjenu sjevernokorejskom vođi, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik U životnoj je opasnosti Ispred policijske postaje zapalio se gradski vijećnik: "Došao je u vidno alkoholiziranom i rastresenom stanju"

"Pokazalo se da je stolica predmet najveće zabrinutosti sjevernokorejske strane", napisao je dopisnik Kommersanta iz Kremlja Andrej Kolesnikov.

"Na kraju, i za njih je to bilo pitanje života i smrti, i to ne njihovog vođe, nego, naravno, njihovog vlastitog", dodao je Kolesnikov.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene