Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ih znala kontrolirati?

Osam pasa nasmrt izgrizlo svoju šetačicu, svjedoci opisali trenutke užasa: "Vrištala je, vukli su je"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osam pasa nasmrt je izgrizlo ženu koja ih je šetala. Muškarac koji ju je povremeno viđao u šetnji rekao je da se inače borila s kontroliranjem tih pasa.

Nataša Johnston (28), koju je izgrizlo osam pasa koje je šetala, umrla je uslijed zadobivenih rana u Caterhamu u Velikoj Britaniji.

Po svemu sudeći, to nije djelo agresivnih pasa. Među psima koji su napali ženu je nekoliko manjih pasmina poput jazavčara, kokapua i kolija, ali i leonberger, koji je prilično velika pasmina.

Upravo taj leonberger, po imenu Shiva, pojavio se svojedobno u emisiji BBC 2 u kojoj se razgovaralo o neposlušnim psićima koji žvaču namještaj.

60-godišnja žena, koja je jahala konja, vidjela je isprva neobičan prizor dok se približavala rubu brda u 14:30 u subotu. "Na njoj su bila četiri psa srednje veličine, možda i više. Napadali su je - vukli za ruke, a ona je vrištala", opisala je svjedokinja za Daily Mail.

Kaže kako joj se činilo da su psi bili na uzici. Pretpostavlja da se nekoliko pasa međusobno sukobilo te je ona htjela intervenirati.

Jedan muškarac, koji je često viđao žrtvu dok je šetala pse, istaknuo je da se nesretna žena često borila s kontroliranjem pasa.

Nakon napada vlasnica Shive, Delia Lewis, koja je inače vidovnjakinja i life coach, objavila je na internetu da joj je pas nestao.

Pročitajte i ovo Bulterijer nisu bili na uzici UZNEMIRUJUĆI VIDEO Užas u Varaždinu: Bulterijeri napali psa, ozlijeđena i vlasnica

Policajci su nakon tragedije uhvatili sve pse. Njihova sudbina nije poznata.

Od napada se postavljaju pitanja zašto je šetala toliko pasa. Mnogi stručnjaci smatraju da jedan čovjek ne može kontrolirati čopor od osam pasa.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene