Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme poharalo obalu

Orkanski vjetar u Italiji ubio najmanje troje ljudi, u Bariju se nasukao teretni brod

U Italiji se nasukao brod (Screenshot: YouTube/Blacks Vodkas)
U Italiji se nasukao brod (Screenshot: YouTube/Blacks Vodkas)
Veliko nevrijeme i orkanski vjetrovi koji su poharali Dalmaciju nisu zaobišli ni talijansku obalu. Nevrijeme je u susjednoj državi odnijelo najmanje tri života.

U regiji Lazio su u urušavanju zida poginule dvije osobe, a više ih je ozlijeđeno. U Rimu i okolici stabla koja su se pod naletima vjetra srušila oštetila su više automobila. U jednome od njih je poginula jedna osoba.

Pročitajte i ovo Tuča, ilustracija Na drugom kraju sunce VIDEO Nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu, u dijelovima grada padala tuča Snijeg na cestama - 2 KAOS U PROMETU Snijeg i orkanski vjetar paralizirali Hrvatsku: Zimska oluja trajat će još danima. Donosimo kada slijedi smirivanje vremena

Olujni vjetar, s udarima većim od 160 km/h, s otvorenog mora na obalu donosi more, skida krovove s obiteljskih kuća, čupa drveće i razbija prozore. Veliki su problemi nastali i na talijanskim cestama.

Orkanski vjetar i bujica poplavne vode pretvorile su ulice u rijeke duž obale kod talijanskog grada Bari. Iznimno visoki valovi na otvorenom moru uzrok su nasukavanja turskog teretnog broda Efe Murat.

Petnaest članova posade broda evakuirano je helikopterom, a za odsukavanje se čekaju bolji vremenski uvjeti, piše Euro News.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene