Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Drukčije ne mogu objasniti"

VIDEO Potresne snimke nesreće u Veneciji iz zraka: Vlasnik tvrtke oglasio se o uzroku nesreće

Nesreća u Veneciji
Nesreća u Veneciji Foto: Youtube
Objavljena je snimka nesreće u Veneciji iz zraka, a prema riječima vlasnika kompanije postoji još jedna, obična snimka koja bi mogla otkriti uzrok tragedije.

Objavljena je snimka tragične nesreće u Veneciji u kojoj je smrtno stradala najmanje 21 osoba. Na videu se dobro vidi autobus, ali i nadvožnjak s kojeg je sletio, kao i mnoga vatrogasna vozila koja okružuju lokaciju.

O postojanju još jedne snimke medije je obavijestio shrvani vlasnik kompanije La Lineu, u čijem je vlasništvu i autobus kojemu se dogodila nesreća. Massimo Fiorese vjeruje da zna što je uzrok nesreći.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku - 10 Upozorenje na snazi FOTO/VIDEO Apokaliptične scene: Pogledajte kako Osijek izgleda danas, dim se širi 40 kilometara dalje

Otklonio je umor kao razlog za nesreću jer je vozač Alberto Rizzotta, koji je nažalost i sam poginuo, pokupio ljude netom prije nesreće, tj. oko 18 sati.

Pročitajte i ovo Poskupljuju nekretnine Nekretninsko ludilo Cijene nekretnina i dalje divljaju, pogledajte koliko u Zagrebu košta kvadrat - garaže: "Mladi zapravo nemaju nikakvu perspektivu"

"Postoji snimka autobusa neposredno prije pada. Vozilo dolazi, usporava, koči. Gotovo je stao kad se srušio kroz zaštitnu ogradu. Mislim da je vozač bio bolestan jer drukčije to ne mogu objasniti. Na snimci se vidi da autobus gotovo stoji, zaštitna je ograda tanka, nije jedna od najmodernijih, a autobus je bio dosta težak jer je bio električni. Udar je bio fatalan", rekao je Fiorese za list Corriere della Sera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene