Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozna prostorija

U kući pronašao skrivenu jezivu sobu, a onda je priča postala još mračnija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je dobio zadatak da u jednoj kući na Floridi promijeni klimatizacijski sustav naišao je na neobičan dio zida iza kojeg je otkrio još neobičniju sobu.

Muškarac koji je poslan u jednu kuću na Floridi da zamijeni klimatizacijski sustav iznenadio se kada je u toj istoj kući otkrio "tajnu sobu". Video neobičnog pronalaska u kući u mjestu Plant City objavio je i na YouTubeu.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Obrat u slučaju Navaljni nije otrovan na aerodromu? Njegovi suradnici objavili video, tvrde da imaju dokaz Otkrivena tajna Vincent Van Gogha - 6 Vincent Van Gogh Povjesničari sasvim slučajno otkrili tajnu staru 130 godina: "Ovo je nešto vrlo dirljivo, možemo se staviti u kožu tog nevjerojatnog slikara"

Kako je objasnio, u kući je naišao na dio zida koji se nije uklapao u ostatak kuće. Odlučio ga je gurnuti, a onda se pojavila "najčudnija stvar koju je ikad vidio" - skrivena soba, prekrivena tepihom, u kojoj su se nalazili ventilacijski otvori, drveni zidovi, utičnice i improvizirana kupaonica s oznakom da se radi o muškom toaletu.

Na podu misteriozne sobe, smještene u potkrovlju kuće iznad garaže, naišao je na prazne kutije za dostavu pizze, a na zidu su bile obješene dvije registarske oznake.

"Imao sam jako neugodan osjećaj kada je u pitanju ovo mjesto", rekao je muškarac.

Nakon što je objavio video snimljen prije nekoliko tjedana javili su mu se ljudi s informacijama o sobi i cijelu priču učinili još mračnijom. Objasnili su mu da je soba navodno pripadala Dee Dee Moore koja je osuđena za ubojstvo Abrahama Shakespearea, dobitnika 30 milijuna dolara na lutriji 2006. godine, prenosi Indy100.com.

"Ova soba očito joj je služila za skrivanje od policije prije nego je uhvaćena", stoji u jednom od komentara ispod videa. Naravno, u komentarima su se pojavile još neke ideje, a bilo je i onih koji su radnika prozvali za narušavanje privatnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene