Obavijesti Video Pretražite Navigacija
grčki mediji

Traga se za vođom hrvatskih navijača u Grčkoj: "Porijeklom je iz BiH, pobjegao je s još 10 osoba"

Boysi dolaze na sud - 7
Boysi dolaze na sud - 7 Foto: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/Pixsell
Poznati su najnoviji podaci istrage grčke policije nakon što su se u Ateni sukobili Bad Blue Boysi s njihovim navijačima.

Traga se za vođom Bad Blue Boysa rodom iz BiH koji je nakon brutalnog sukoba i ubojstva AEK-ova 29-godišnja navijača Michalisa Katsourija pobjegao s još deset osoba i otad im se gubi svaki trag, piše grčki newsit

Službenih informacija koje bi upućivale na njegov bijeg iz Grčke još nema, nije poznato skriva li se negdje u Ateni ili je uspio prijeći granicu. Podataka da je prešao granicu nema.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visok UV indeks U Hrvatsku stiže novi toplinski val: DHMZ objavio gdje će opasnost biti najveća

Još uvijek se analiziraju mobiteli uhićenih navijača, istražitelji posebnu pozornost obraćaju na lokacije koje su pretraživali jer bi ta mjesta mogla biti novi tragovi.

Istražitelji pokušavaju i razaznati koliko mobitela odgovara SIM karticama iz Hrvatske i imenima vlasnika, a koliko ih odgovara drugim navijačkim skupinama, a da su u trenutku napada bili tamo.

Pročitajte i ovo Iskopavanje masovne grobnice - 1 Deseci mrtvih FOTO Priznao ubojstva nakon 80 godina, pa sada bageri iskopavaju masovnu grobnicu: "Jesmo li imali izbora?"

Grčki portal piše da je jedan od odvjetnika koji brani Hrvate, Dimitrios Zorbas, rekao da još nisu poznati rezultati DNK analize, a da nadležna tijela nastavljaju istragu u svim smjerovima ne bi li se otkrilo tko je ubio 29-godišnjaka.

"Zatražili smo uklanjanje telefonske privatnosti i videomaterijale sa specifičnih točaka koje su važne i podupiru naše tvrdnje", dodao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene