Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šokantan slučaj

Stravičan napad morskog psa na ženu: Ronilac objasnio kako je moglo doći do toga

Morski pas, ilustracija
Morski pas, ilustracija Foto: Getty Images
Stravičan napad morskog psa na austrijsku državljanku na egipatskoj plaži šokirao je javnost i turiste.

Naime, 68-godišnja Austrijanka preminula nakon što ju je, prema riječima ronioca Radenka Čalića, najvjerojatnije napao tigrasti morski pas. Srpski državljanin trenutno se nalazi u tom ljetovalištu, a za medije je objasnio što misli da se dogodilo.

"Incident se dogodio u večernjim satima i to u vremenu kada je uveliko zabranjeno kupanje u tom dijelu mora. Turisti bacaju hranu koja privlači predatore i to je s razlogom zabranjeno. Nedavno su se ondje pojavile i velike tune. Pretpostavljamo da su ribari čistili ribu i bacali iznutrice u vodu te je to privuklo morskog psa", rekao je ronilac Radenko Čalić za Telegraf.

Pročitajte i ovo Morski pas, Ilustracija popularno kupalište UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ženu napao morski pas pred očima kupača: Preminula od ozljeda

Pročitajte i ovo Morski pas nepozvani gost Ribolovac ulovio malog morskog psa pa naletio na kapitalca: "Digao se gore na barku, vidio sam mu ralje. Bilo je kao u filmu!"

Rekao je kako se ljudi boje te da je zbog napada pao interes za ronjenje. "Turisti se boje ući u more, uglavnom su u plićacima i djelovima gdje ima puno turista", rekao je.

Podsjetimo, vlasti su na tri dana zatvorile plažu i pokrenule istragu. Napadi morskih pasa događali su se i ranije u tom predjelu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene