Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila video

Djevojka tvrdi da je ona nestala Madeleine McCann, moli pomoć: "To sam čula od svoje bake"

Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: Afp
21-godišnja djevojka iz Poljske moli za pomoć, tvrdi da je ona možda Madeleine McCann.

21-godišnja djevojka objavila je video u kojem navodi da želi na DNK test kako bi se utvrdilo je li ona nestala djevojčica Madeleine McCann.

Mlada Njemica koja živi u Poljskoj u objavi navodi da je vlasti ignoriraju i moli pratitelje da joj pomognu stupiti u kontakt s roditeljima nestale Madeleine - Kate i Gerryjem McCann. Navodi da želi napraviti DNK test kako bi saznala istinu.

"Pomozite mi, moram razgovarati s Kate i Gerryjem McCannom. Mislim da bih ja mogla biti Madeleine. Trebam DNK test", poručila je.

U videosnimci koji se širi društvenim mrežama pokazuje madeže na istom mjestu na kojemu je imala i nestala djevojčica te mrlju na oku.

"To je nešto što sam čula od svoje bake", govori u videu na Instagramu, na kojemu je pod imenom @iammadeleinemcann.

Navodi i kako sumnja da je njezina dob 21 godinu jer bi nestala Madeleine sada imala 19 godina.

@shellmc22 Thoughts? Is this Madeleine McCann? Why is no one helping her? Why is this not news? The police won’t listen apparently!? She’s asking for it to be shared! #madeleinemccann #findmaddie #findmadeleine #iammadeleinemccann #instagramlive #maddymccann #maddiemccann #katemccann #gerrymccann #share #help #missingpersoncases #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc 🦋

Nije prvi takav slučaj

Ovo nije prvi slučaj da djevojke tvrde kako su upravo one nestala Madeleine. Gotovo svaka takva objava privukla pozornost je tisuća ljudi na društvenim mrežama, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon 12 dana Pronađen Hrvat koji je nestao u Njemačkoj: Vratio se sam zrakoplovom

Madeleine McCann nestala je iz apartmana za odmor u Praia da Luz u portugalskom Algarveu 2007. godine. Tada je imala tri godine. Nikada nije pronađena, usprkos velikim policijskim potragama.

U siječnju su Madeleinini roditelji Kate i Gerry obećali da nikada neće odustati od potrage za svojom kćeri.

Pročitajte i ovo Provjereno: Nestali - 10 PRIČA PROVJERENOG Nade da su živi odavno nema. Žele ih samo dostojno pokopati i s njima se oprostiti: "Oni koji šute, a znaju, to je najteže!"

"Kao i svih ovih godina bez Madeleine, ljubazne poruke podrške i božićne želje koje smo primili unijele su dodatni dašak topline i nade u naše živote", poručili su i dodali da nastavljaju najbolje što mogu u svojoj situaciji, no ne zaboravljaju i ne odustaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene