Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za vrijeme kupanja

Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U nesreći koja se dogodila za vrijeme kupanja u rijeci Rajni smrtno su stradali 36-godišnji muškarac i njegov sedmogodišnji sin, rekao je u utorak ujutro glasnogovornik policije u Bonnu.

Sedmogodišnjak i njegov četverogodišnji brat kupali su se u rijeci u gradu Bornheimu sjeverozapadno od Bonna. Oba dječaka su neplivači. Kad su zapali u nevolju u pomoć im je priskočio otac, ali i on je bio neplivač.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja na jezeru Kobna proslava Otkriven uzrok prevrtanja broda na kojem se slavio rođendan: Među žrtvama i talijanski obavještajci

Mlađe dijete uspjelo se dočepati obale, no stariji brat i otac su se utopili. Rodbina, koja se nalazila na obali pozvala je hitnu pomoć, no bilo je prekasno. U Njemačkoj se tijekom produljenog vikenda dogodilo najmanje pet nesreća sa smrtnim ishodom.

Pročitajte i ovo Spasili mladića u kolicima od utapanja, ilustracija - 1 Nestao u trenu Vezan za invalidska kolica upao u rijeku, nisu razmišljali ni sekunde: "On je borac. Gleda te, gleda, ali ga ne možeš povući"

Prema službenim podacima u toj se zemlji prošle godine utopilo najmanje 355 ljudi, 56 više nego u 2021. godini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene