Trst (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)
Trst (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

Nijemca koji je ovih dana na plaži u blizini Trsta u svoj kamion ukrcao 24.000 litara morske vode lokalna je policija na dojavu građana privela i kaznila s 1549 eura, a "ukradeno" more morao je vratiti u Tršćanski zaljev, piše u subotu slovenski list "Primorski dnevnik".


Policija je otkrila da je 48-godišnji njemački državljanin kod naselja Barcola blizu dvorca Miramare u svoj kamion neovlašteno iz Jadranskog mora ispumpao 24 spremnika vode, što je u suprotnosti sa člankom 1162. talijanskog Pomorskog zakonika.

Vezani članci Dvojica Amerikanaca napadnuta u Zadru (Foto: Instagram/Dnevnik.hr) Policija objavila detalje napada u Zadru, oglasio se i vlasnik kluba: "Ovaj slučaj nije pokazatelj Zadra ni turističke Hrvatske" Ivan Turudić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Sudac Turudić: ''Vozio sam prebrzo jer sam bio potican vozilom policije. Nisam mogao znati da je to presretač"

Tijekom ispitivanja priznao je policiji i predstavnicima lučke kapetanije da je morsku vodu želio prevesti u Njemačku za potrebe jednog akvarija s morskim ribama. (Hina)