Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želio ju prevesti u Njemačku

Zaradio kaznu jer je "ukrao" more: Mora platiti kaznu od 1549 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemca koji je ovih dana na plaži u blizini Trsta u svoj kamion ukrcao 24.000 litara morske vode lokalna je policija na dojavu građana privela i kaznila s 1549 eura, a "ukradeno" more morao je vratiti u Tršćanski zaljev, piše u subotu slovenski list "Primorski dnevnik".

Policija je otkrila da je 48-godišnji njemački državljanin kod naselja Barcola blizu dvorca Miramare u svoj kamion neovlašteno iz Jadranskog mora ispumpao 24 spremnika vode, što je u suprotnosti sa člankom 1162. talijanskog Pomorskog zakonika.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Tijekom ispitivanja priznao je policiji i predstavnicima lučke kapetanije da je morsku vodu želio prevesti u Njemačku za potrebe jednog akvarija s morskim ribama. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene