Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednog 42-godišnjeg Engleza zaustavila je austrijska policija na autocesti u blizini grada Welsa jer je vozio u krivom smjeru. Kako je rekao, na taj ga je put naveo uređaj za navigaciju.


42-godišnjeg vozača s engleskom putovnicom zaustavili su austrijski policajci nakon što im je dojavljeno da autocestom kod grada Welsa netko vozi u krivom smjeru.

Vezani članci Poplave u Austriji Dramatične snimke bujica stižu iz Austrije, Merkel zatečena onim što je vidjela u svojoj zemlji: "Njemački jezik nema riječi..." Poplave u Njemačkoj Nove poplave pogodile Njemačku i Austriju i dalje raste broj poginulih: "Ceste i mostovi moraju biti brzo popravljeni''

Nakon što su ga zaustavili, policajci su pomislili da je pijan, no pokazalo se da bio samo malo zbunjen. On, naime, nije ni znao da se nalazi u Austriji niti da mu za vožnju tom zemljom treba vinjeta.

>> Vozio 30 kilometara suprotnim smjerom autoceste jer mu je žena zaboravila torbicu!

Nakon nekoliko minuta uspio je ispričati policajcima što se dogodilo. On je još trojicom kolega, koji su putovali u svojim automobilima, krenuo iz Engleske za Irak, gdje radi. U Austriji se izgubio te se oslonio na navigacijski uređaj koji ga je naveo na pogrešan smjer na autocesti, piše ORF.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.