Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljski okršaj

Nasred ulice suprugu u oči bacila solnu kiselinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svađi supružnika koja se jučer u 9:30 sati dogodila nasred ulice u Novom Beogradu, Biljana I. bacila je svom suprugu Mladenu solnu kiselinu u oči i nanijela mu teške ozljede. U incidentu je stradala i njihova četverogodišnja kći kojoj se kiselina izlila na glavu.

Mladen je s teškim opeklinama prevezen u bolnicu, a i djevojčica se oporavlja u bolnici, piše Press te dodaje kako je policija o cijelom događaju bila obaviještena tek kada su u bolnicu primljeni povrijeđeni otac i kći.

Pročitajte i ovo Ilustracija svađa na igralištu Djevojčica polila kiselinom 11-godišnjakinju: "Osjećala sam se kao da gorim, vrištala sam." Majka napadačice sablaznila javnost Slika nije dostupna Pobjegla iz ludnice pa ubila i supruga Natjerala sina (5) da popije kiselinu i gledala kako umire

Biljana i Mladen nedavno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Biljana s kćeru živi u Šapcu, a u Beogradu se našla sa suprugom kako bi kći odveli kod liječnika. Sastali su se i krenuli prema bolnici, no usput su se posvađali.  

'Izašla su iz autobusa i uslijedila je žestoka svađa. Biljana je iz torbe izvadila bocu sa solnom kiselinom, a Mladen ju joj je pokušao oteti. U tom trenutku BIljana je prosula kiselinu suprugu  po glavi i očima. Dio kiseline pao je i na djevojčicu koja je stajala pored njih', kaže za Press izvor blizak istrazi.   

Nakon svađe majka je odvela kćer u Institut za majku i dijete. Tamo su liječnici, vidjevši povrede djevojčice, odmah obavijestili policiju. Liječnici su konstatirali da djevojčica ima lakše opkline po glavi, po tjemenu i na lijevoj strani lica. 

Mladen ima opkline od kiseline po očima, licu i vratu, a udahnuo je i isparavanje od kiseline. On i Biljana međusobno su se optuživali tko je na koga bacio kiselinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene