Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planirali imati - troje

Najveća britanska obitelj se opet povećava, Radfordi čekaju svoje 21. dijete: "Jednostavno se dogodilo"

Najveća britanska obitelj se opet povećava, Radfordi čekaju svoje 21. dijete (Foto: Facebook/The Radford family)
Najveća britanska obitelj se opet povećava, Radfordi čekaju svoje 21. dijete (Foto: Facebook/The Radford family) Foto: Facebook/The Radford family
Najveća britanska obitelj povećala se u siječnju - dočekali su svoje 20. dijete, a roditelji Noel i Sue Radford su obećali da im je to zadnje. No, nekoliko mjeseci kasnije, ispostavilo se kako će ipak još jednom postati roditelji.

I Sue i Noel Radford su kao djeca oboje dani na posvajanje. Sue je prvi put ostala trudna 1989., sa samo 14-godina, i bila je odlučna da zadrži dijete. Oženili su se četiri fgodine kasnije i uskoro su dobili svoje drugo dijete - Sophie. Godinu dana kasnije iščekivali su Chloe. I od tada djeca ne prestaju stizati u dom Radfordovih, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti"

"Planirali smo imati troje djece, no toliko smo uživali u njima da smo samo nastavili", kaže Noel. "Mi smo ovisni o djeci, jednostavno to volimo".

Tipičan dan počinje u 6:30 ujutro i ne završava prije 11 sati navečer. Obitelj ne živi od pomoći države, vlasnici su pekarnice koja dobro posluje. Žive u kući s 10 spavaćih soba koju su kupili 2004. godine. 2014. su bili zvijezde showa "16 Kids and Counting" koji se prikazivao na Channel 4.

Obitelj svakodnevno samo za doručak troši 9 litara mlijeka, 3 litre soka i 3 kutije žitarica. Njihovi odlasci u supermarket tjedno stoje oko 250 funti, a minivan s 15 sjedećih mjesta su - prerasli.

Roditelji su obećali da će njihovo 20. dijete, beba Alfie, biti i posljednje, no ovih su dana objavili kako ipak očekuju još jedno dijete

Sue i Noel su već i baka i djed. Naime, njihova 23-godišnja kćer Sophie već i sama ima troje djece. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene