Najveća britanska obitelj se opet povećava, Radfordi čekaju svoje 21. dijete (Foto: Facebook/The Radford family)
Najveća britanska obitelj se opet povećava, Radfordi čekaju svoje 21. dijete (Foto: Facebook/The Radford family) Foto: Facebook/The Radford family

Najveća britanska obitelj povećala se u siječnju - dočekali su svoje 20. dijete, a roditelji Noel i Sue Radford su obećali da im je to zadnje. No, nekoliko mjeseci kasnije, ispostavilo se kako će ipak još jednom postati roditelji.


I Sue i Noel Radford su kao djeca oboje dani na posvajanje. Sue je prvi put ostala trudna 1989., sa samo 14-godina, i bila je odlučna da zadrži dijete. Oženili su se četiri fgodine kasnije i uskoro su dobili svoje drugo dijete - Sophie. Godinu dana kasnije iščekivali su Chloe. I od tada djeca ne prestaju stizati u dom Radfordovih, piše The Sun.

Vezani članci Zlostavljanje i bijeg djece - ilustracija - 1 Strava u Bjelovaru: Pedofil (47) pune dvije godine seksualno zlostavljao dijete Obitelj Radford nakon rođenja 21. djeteta (FOTO: News Syndication/PIXSELL) Upoznajte najveću britansku obitelj: Rodila 21 dijete i opet je trudna. I ne, niti jednom nisu dobili blizance

"Planirali smo imati troje djece, no toliko smo uživali u njima da smo samo nastavili", kaže Noel. "Mi smo ovisni o djeci, jednostavno to volimo".

Tipičan dan počinje u 6:30 ujutro i ne završava prije 11 sati navečer. Obitelj ne živi od pomoći države, vlasnici su pekarnice koja dobro posluje. Žive u kući s 10 spavaćih soba koju su kupili 2004. godine. 2014. su bili zvijezde showa "16 Kids and Counting" koji se prikazivao na Channel 4.

Obitelj svakodnevno samo za doručak troši 9 litara mlijeka, 3 litre soka i 3 kutije žitarica. Njihovi odlasci u supermarket tjedno stoje oko 250 funti, a minivan s 15 sjedećih mjesta su - prerasli.

Roditelji su obećali da će njihovo 20. dijete, beba Alfie, biti i posljednje, no ovih su dana objavili kako ipak očekuju još jedno dijete

Sue i Noel su već i baka i djed. Naime, njihova 23-godišnja kćer Sophie već i sama ima troje djece.