Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2 godine bez deratizacije!

Najezda miševa u Sarajevu: Preplavili kuće i pregrizli električne kablove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sukoba sanitetskih firmi, u Sarajevu već dvije godine nije provedena deratizacija. Sada zbog toga ispaštaju građani.

U Sarajevu i okolici deratizacija nije obavljena već dvije godine zbog sukoba sanitarnih poduzeća. Sada se stanovnici tog područja bore s masovnom najezdom miševa, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Policijska stanica puna štakora Veliki problem Zauzeli su sjedište policije i rade kaos, policija im ne može stati na kraj: "Jedu našu marihuanu, svi su napušeni" Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka Tragedija u Sarajevu Učenici se oprostili od ubijenog prijatelja Farisa, objavili njegove posljednje riječi koje slamaju srce

Građanima se život pretvorio u noćnu moru, glodavci su im preplavili kuće i stanove, pregrizli kablove za struju, a neki su čak morali iz stanova iznijeti kompletan namještaj kako bi ga spasili. Ljudi kupuju mišolovke i ljepilo, no to očito nije rješenje.

>> Panika u Nišu: Najezda zmija otrovnica

Epidemiolozi upozoravaju kako su miševi izvor brojnih bolesti te da je zbog toga deratizacija nužna što prije, no problem će se riješiti tek kad se riješi gradska higijena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene