Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u stanu

VIDEO Na ovom balkonu je sakrio njeno tijelo u kovčegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenik za ubojstvo dviju prostitutki donedavno je bio zaposlen u velikoj američkoj banci Bank of America Merryll Lynch.

Identitet britanskog bankara koji je ovaj tjedan uhićen zbog sumnje u ubojstvo dvije ženske osobe u Hong Kongu nije poznat, no sada se zna da je osumnjičenik bankara jedne od najvećih svjetskih banaka - Bank od America Merryll Lynch.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Slika nije dostupna Prava 'noć vještica' 'Hong-Kong psiho': Ubio dvije prostitutke jer ga je zaručnica varala?

Tijelo jedne žrtve pronađeno je u stanu, a druga je bila u kovčegu na balkonu. Na tijelu pronađenom u stanu uočene su ozljede u predjelu vrata i stražnjice.

Poznati britanski bankar ubio dvije prostitutke?

Prema pisanju jednih hongkongških novina, osumnjičeni je nakon ubojstava snimio oko 2000 fotografija i video zapisa svojih žrtava, uključujući i krupne kadrove njihovih rana.

Obje žene, navodno su prostitutke, javlja Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene