Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u SAD-u

Muškarca živog pojele bube: "Ovo je jedan od najstrašnijih slučajeva koje smo vidjeli"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarca u zatvoru živog su pojele bube, pronađen je kako trune u ćeliji.

Zatvorenik Lashawn Thompson (35) preminuo je u zatvoru u SAD-u jer su ga prošle godine u ćeliji živog pojele bube, pokazala je obdukcija.

Kako navodi patolog Roger Mitchell, glavni uzroci Thompsonove smrti su teška infestacija tijela insektima te komplikacija zbog ozbiljnog zanemarivanja. Također, kao razloge smrti naveo je neliječenje shizofrenije, dehidraciju i pothranjenost.

Pročitajte i ovo Počelo suđenje za smrt dječaka Gabrijela - 2 četiri i pol godine nakon smrti Počelo suđenje liječnicama i medicinskoj sestri za smrt Gabrijela (9): "Ne možemo govoriti o onome što se događalo u sudnici"

 

 

"Nalazi potvrđuju da je Thompson ubijen ekstremnim nemarom zatvora u Fultonu i njegova osoblja" rekao je Ben Crump, odvjetnik za građanska prava koji zastupa Tompsonovu obitelj u tužbi protiv zatvore i dodao: "Bio je dehidriran, pothranjen, a tijelo mu je iznutra i izvana bilo prepuno insekata. Ovo je jedan od najstrašnijih slučajeva koje smo vidjeli."

Obitelj preminulog navodi da su ga živog pojeli insekti i stjenice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritičar rata u Ukrajini Nova sumnjiva smrt: Ruski dužnosnik oženjen zvijezdom Eurosonga iznenada umro, a ovom se izjavom zamjerio Putinu

Lashawn Thompson u pritvoru je čekao suđenje zbog fizičkog sukoba u lipnju 2022. godine. Thompson je bio smješten u psihijatrijskom odjeljenju nakon što mu je utvrđena shizofrenija, donosi Fox News.

Nakon tri mjeseca provedena u zatvoru Thompson je pronađen kako trune izjeden i pun buba u zatvorskoj ćeliji. Odvjetnički ured koji zastupa Thompsona navodi da su pronađeni zapisi u kojima se spominje njegovo pogoršano stanje i infekcija stjenicama, no ništa nije poduzeto da mu se pomogne.

Policijska uprava Atlante i istražni ured Georgije provode istrage.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene