Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susreo se s njim u Vatikanu

Muškarac kojeg je papa zagrlio: 'Zadrhtao sam!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinicia Rivu, koji je obolio od neurofibromatoze, nedavno je zagrlio papa Franjo u Vatikanu. Tome se, kaže, nije nadao.

Vinicio Riva obolio je od neurofibromatoze, genetske bolesti zbog koje mu je tijelo prekriveno prištevima. Od iste bolesti je bolovala i njegova majka, dok mu sestra ima blaži oblik. Upravo se on nedavno susreo s papom Franjom na općoj audijenciji na Trgu svetog Petra.

Papa Franjo osudio 'tiraniju kapitalizma' i 'idolatriju novca'

Pročitajte i ovo Papa Franjo Sada oporavak Iz Vatikana objavili: Operacija pape Franje prošla je bez komplikacija, trajala je tri sata - "Dobro je, budan i dobrog raspoloženja" Papa Franjo u Mađarskoj - 2 Predvodio misu Papa Franjo završio posjet Mađarskoj s porukom građanima: "Braćo i sestre, molim vas, otvorimo vrata"

CNN-ovim novinarima je kazao kako nije mislio da će biti tako blizu Pape, a u Vatikan je došao s tetom. Mislili su da im Papa neće prići tako blizu, da će im eventualno pružiti ruku. No, iznenadio ih je i Vinicia čvrsto zagrlio.

'Nije se bojao moje bolesti. Bez riječi me zagrlio, a ja sam zadrhtao. Osjetio sam veliku toplinu. Osjećao sam se kao da sam se doma vratio deset godina mlađi. Kao da sam se oslobodio tereta', kazao je Vinicio te dodao kako se nada da će se jednom sastati s Papom i popričati jer ima puno toga što mu želi reći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene