Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos u Baltimoreu

Huljski napad: Mlađahni razbojnik zaskočio i opljačkao novinarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Baltimoreu je objavila da je tijekom subotnjih prosvjeda sveukupno privela 35 osoba, od toga četiri maloljetnika.

Dopisnica televizijske postaje Russia Today Ruptly, koja je u subotu pomoću kamere bilježila što se zbiva na prosvjedima u Baltimoreu, postala je lakom metom drskog mlađahnog pljačkaša koji je pričekao da je okruži gomila kako bi joj s leđa oteo torbu.

Pročitajte i ovo Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo nema tragova Samo jedan čovjek zna gdje je tijelo malene Danke Ilić: "On je najlukaviji" Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat?

Srećom po nju, u incident su se tek kojih pedesetak metara dalje umiješali policajci, koji su ga uspjeli sustići i privesti.

Baltimore: Prosvjed zbog smrti afroamerikanca, izbili manji sukobi

Dopisnica navedene postaje još je dobro i prošla u odnosu na to što su sve doživjele pojedine kolege, pa tako vrijedi objaviti i snimku postavljenu na Instagram, a na kojoj gledamo policajce kako mlate fotoreportera J.M. Giordana.

Policija se dan kasnije ispričala zbog incidenta, pa objavila da je u konačnici u subotu uhićeno 35 osoba, od tog četiri maloljetnika.

Podsjetimo, prosvjedi su organizirani zbog smrti Freddieja Graya (25), tamnoputog mladića koji je 19. travnja umro od posljedica ozljeda kralježnice nakon što su ga policajci uhitili i pritvorili. 

 

A video posted by J.m. Giordano (@jmgiordanophoto) on

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene