Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predali su se

Stravičan slučaj: Mladići silovali studenticu u autu i izbacili je na cestu. Pregažena je i umrla na mjestu

Madison Brooks
Madison Brooks Foto: Instagram/Screenshot
Madison Brooks preživjela je brutalno silovanje u automobilu, no onda su je izbacili na cestu, gdje ju je pregazio auto.

Četvorica mladića iz SAD-a osumnjičena su za silovanje 19-godišnje Madison Brooks, studentice Državnog sveučilišta u Louisiani.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Kaivon Deondre Washington (18), Everett Lee (28) i Casen Carver (18) predali su se u ponedjeljak, a četvrti osumnjičenik, 17-godišnjak koji nije identificiran jer je maloljetan, predao se dan ranije. Žrtvu su nakon silovanja izbacili iz auta, a na cesti ju je udario automobil i usmrtio, prenosi New York Post.

Brooks je te noći pila u baru u blizini kampusa, a tamo je 15. siječnja upoznala 17-godišnjeg osumnjičenika te je s njim i njegovim prijateljima napustila lokal. Carver je policiji ispričao da je Madison "jedva hodala i nesuvislo govorila". Tražila je prijevoz do kuće, a 17-godišnji osumnjičenik i ona "hodali su zajedno i grlili se".

"Pitao ju je želi li se seksati s njim"

"Rekao je da će je odvesti. Bila je pijana i nije ju želio ostaviti dok je bila jako pijana, a bar se zatvarao", rekao je Carver, prema policijskom izvješću.

Carver tvrdi da je sjedio na vozačevom mjestu, Lee na suvozačkom, a Washington i 17-godišnjak bili su straga s Brooks. Kad su je pitali za adresu, djevojka je bila u takvom trenutačnom stanju da im nije mogla odgovoriti, pa su se kratko vozili i zaustavili.

"Čuo sam svojeg 17-godišnjeg prijatelja kako ju je pet puta pitao želi li se seksati s njim, na što mu je ona dala usmeni pristanak. Bili su intimni, ali onda je prijatelj rekao da moraju prestati i otići", stoji u dokumentu koji je objavila policija.

Kad ga je policija pitala smatra li da je žrtva bila previše pijana da bi svjesno pristala na seks, Carver je odgovorio: "Valjda."

Madison Brooks Everett Lee, Casen John Carver, Kaivon Deondre Washington (Foto: East Baton Rouge Sheriff's Office)

Policija je također razgovarala s Washingtonom, koji je izjavio da žali zbog Madisonine smrti, ali je također priznao da se smijao dok je hodao iza nje i pomislio: "Kako to nasumično upoznate djevojku i samo je pokupite?" Priznao je da su on i tinejdžer imali odnos s Brooks na stražnjem sjedalu automobila dok su Carver i Lee bili na prednjim sjedalima.

Rekao je i da su kasnije odbacili Brooks na drugu lokaciju. Tamo ju je oko 3 sata udario automobil. Istražitelji su rekli kako je djevojka imala gotovo četiri puta više alkohola u krvi od dozvoljene razine.

Dvojica optužena za silovanje, dvojica za sudjelovanje 

Washington i 17-godišnjak optuženi su za silovanje trećeg stupnja, dok su Lee i Carver optuženi za sudjelovanje u silovanju. Ron Haley, odvjetnik dvojice osumnjičenih, rekao je kako to "apsolutno nije bilo silovanje".

"Slušajte, ovo je tragedija, definitivno nije zločin", dodao je. Odvjetnik također tvrdi kako su se Brooks i Carver posvađali u njegovu automobilu.

"Ona je tad izašla iz vozila i rekla da će zvati Uber. Želim da javnost zna da ti mladići, odnosno vozač auta i dečki koji su bili u vozilu, djevojku nisu ostavili uz rub ceste", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene