Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži najstrožu kaznu

Poruka silovane novinarke: 'Silovanje nije kraj svijeta. Želim se što prije vratiti na posao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnja novinarka koja je prije dva dana bila žrtvom grupnog silovanja, danas je uputila poruku kako se želi što prije vratiti na posao te da silovanje ne znači i kraj života.

Dok je u tijeku potraga za još trojicom Indijaca koji su sudjelovali u grupnom silovanju 22-godišnje novinarke u Mumbaiju, ona se obratila javnosti iz bolnice, piše Huffington Post. 'Silovanje nije kraj života. Tražim najstrožu kaznu za počinitelje i želim se vratiti na posao što prije', stoji u poruci koju je mlada novinarka uputila javnosti.

Pročitajte i ovo Ana Knežević Što se dogodilo? Boja u spreju i čudne poruke otkrivaju detalje nestanka Ane Knežević, ali ključno pitanje ostaje neodgovoreno: "Možeš li mi ovo prevesti?" Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova"

>> Zločin koji je šokirao svijet: Uhićen i drugi silovatelj mlade novinarke

Podsjetimo, djevojku su u četvrtak silovala petorica muškaraca dok je s kolegom bila na novinarskom zadatku. Njenog kolegu su svezali remenjem i pretukli dok je jedan muškarac djevojci na vrat prislonio razbijenu bocu dok su se ostali naizmjence iživljavali nad njom.

Jedan od napadača uhićen je ubrzo nakon napada, drugi danas ujutro, treći u večernjim satima, a za dvojicom se još uvijek traga. Ovo silovanje pokrenulo je masovne demonstracije i prosvjede baš kao i ono ranije ove godine kad je skupina nasilnika u autobusu u New Delhiju silovala studenticu koja je od posljedica brutalnog napada preminula.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene