Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jezero puno aviona

Misterij: Tvrdi da je prije 30 godina IZGUBILA AVION

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su tragali za žrtvom utapanja na dnu jezera Norman u američkoj saveznoj državi North Carolina, spasioci su neočekivano pronašli avion. Sada se pokušava otkriti tko je vlasnik misteriozne letjelice.

Kada su ronioci na sonaru, 100 metara pod vodom, ugledali avion, bili su nemalo iznenađeni, javlja wsoctv.com. 'Napravili su preliminarni pregled letjelice, kako bi ustvrdili ima li u njemu žrtava i nisu nikoga pronašli', rekao je šef vatrogasaca Kent Davis.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu

>> FOTO Snimljen TRENUTAK UDARA avionskog projektila u metu

Ubrzo se javila Barbara Anderson, stanovnica Corneliusa, u blizini jezera te rekla kako vjeruje da je to avion njezine obitelji. 'Potrošili smo tisuće dolara u traganju za njim', rekla je Anderson.

Ispričala je kako je letjelica potonula još prije 30 godina, dok je njom na jezeru Norman upravljao instruktor letenja. 'Jednog su nas dana nazvali i rekli da je naš avion potonuo. To se dogodilo tako da, kada su sletjeli na vodu, zaboravili uključiti opremu za zaključavanje i avion je potonuo', rekla je Anderson te dodala da su piloti dobro.

'Svaki puta kad sam letjela, pogledala bih dolje u jezero. Jednom sam ga vidjela kroz vodu. Nazvala sam službu za traganje, ali dok su došli s brodovima, struja je već odnijela avion', ispričala je Anderson. Ipak, dodaje, nekoliko godina nakon što je potonuo njezin avion, potonula je još jedna letjelica. Međutim, uskoro će biti poznato je li avion doista njezin ili nečiji tuđi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene