Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Let MH370

Misterij: Mobiteli putnika nestalog zrakoplova i dalje zvone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozan nestanak malezijskog zrakoplova s 227 putnika i 12 članova posade još uvijek je nerazjašnjen. Članovi obitelji nekih putnika kažu kako njihovi mobiteli i dalje zvone.

Obitelji nekih putnika s misteriozno nestalog leta Malaysia Airlinesa tvrde kako ih i dalje pokušavaju dobiti na mobitele te da oni i dalje zvone. Uglavnom se radi o korisnicima kineskog servisa QQ prema kojem su nestali putnici 'online', no ne odgovaraju ni na pozive ni na poruke.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera

Malezijska vojska ušla u trag nestalom avionu!

Iz tvrtke Malaysia Airlines kažu kako su i oni pokušali stupiti u telefonski kontakt s članovima posade te da su i njihovi mobiteli zvonili. Njihove brojeve telefona predali su kineskim vlastima.

Obitelji nestalih putnika bijesne su na vlasti jer su ih već ranije upozoravali da pokušaju pronaći njihove najmilije preko signala mobitela, no kažu da se na njihova upozorenja nitko nije obazirao, piše Washington Post.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene