Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Misteriozan nestanak malezijskog zrakoplova s 227 putnika i 12 članova posade još uvijek je nerazjašnjen. Članovi obitelji nekih putnika kažu kako njihovi mobiteli i dalje zvone.


Obitelji nekih putnika s misteriozno nestalog leta Malaysia Airlinesa tvrde kako ih i dalje pokušavaju dobiti na mobitele te da oni i dalje zvone. Uglavnom se radi o korisnicima kineskog servisa QQ prema kojem su nestali putnici 'online', no ne odgovaraju ni na pozive ni na poruke.

Malezijska vojska ušla u trag nestalom avionu!

Vezani članci Pad aviona u Ukrajini VIDEO Sportski avion se srušio na obiteljsku kuću, zapalio i izgorio: Poginule četiri osobe Tomislav Vacenovski, pukovnik Zapovjednik protupožarne eskadrile za Dnevnik Nove TV: "Letjelo se svim raspoloživim zrakoplovima, na tri lokacije, i bačeno je više od 600 tona vode"

Iz tvrtke Malaysia Airlines kažu kako su i oni pokušali stupiti u telefonski kontakt s članovima posade te da su i njihovi mobiteli zvonili. Njihove brojeve telefona predali su kineskim vlastima.

Obitelji nestalih putnika bijesne su na vlasti jer su ih već ranije upozoravali da pokušaju pronaći njihove najmilije preko signala mobitela, no kažu da se na njihova upozorenja nitko nije obazirao, piše Washington Post.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook