Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MISTERIJ BOEINGA MH370

Pet mjeseci nakon nestanka s računa putnika ukradeno 200 tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet mjeseci nakon nestanka Boeinga koji se misteriozno izgubio na putu iz Kuala Lumpura za Peking, ukradeno je gotovo 200 tisuća kuna s računa četiriju putnika.

Banka u malezijskom Kuala Lumpuru primijetila je kako su izvršene sumnjive transakcije na računima nestalih putnika. Gotovo 200 tisuća kuna s računa trojice putnika prebačeno je na račun četvrtog putnika, a nakon toga je izvađen s nekoliko bankomata. Kako javljaju iz policije, novac je ukraden 18. srpnja, a policijska istraga je u tijeku, prenosi DailyMail.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

 Vrijeme je za potragu pod vodom!

Potraga za nestalim avionom traje više od pet mjeseci, a dosad se smatra najskupljom potragom u povijesti zrakoplovstva. U potragu se uključila i privatna nizozemska tvrtka koja pretražuje 60 tisuća četvornih kilometara u dubini Indijskog oceana. 

Podsjetimo, Boeing MH370 misteriozno je nestao u ožujku na putu iz Kuala Lumpura prema Pekingu. Na letu je bilo 239 putnika i posada, a svi se smatraju nestalima. Potraga je i dalje u tijeku.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene