Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McCain priželjkuje skorašnji Castrov susret s Marxom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kandidat za američku predsjedničku nominaciju John McCain u petak je dao naslutiti da priželjkuje skoru smrt umirovljenog kubanskog lidera Fidela Castra.

"Nadam se da će ubrzo imati prigodu za susret s Karlom Marxom", rekao je McCain na skupu pred 150 ljudi u Indianapolisu govoreći o Fidelu Castru.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un i Vladimir Putin Kim Jong Un ide u Rusiju Putin na korak do sporazuma od kojeg strahuje svijet: Moskva i Pjongjang kuju pakleni plan Velika misa na susretu katoličke mladeži u Portugalu Međunarodni susret katoličke mladeži Na papinoj misi prisustvovalo milijun i pol vjernika: "Dopustite meni, jednome starcu da s vama mladima podijelim san..."

Teoretičar komunizma Karl Marx umro je 14. ožujka 1883. godine.

Vjerojatni pobjednik republikanske utrke za predsjedničku nominaciju je dodao kako Raula Castra, vjerojatno budućeg predsjednika Kube, smatra u mnogočemu još gorim od njegova starijega brata.

Fidel Castro je nedavno najavio da se zbog bolesti više neće
kandidirati za predsjednika Kube, a očekuje se da će parlament u nedjelju gotovo sigurno izabrati Raula Castra na njegovo mjesto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene