Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izdalo ga srce?

Maturant preminuo nakon utakmice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturantu Srđanu Lojiću prekjučer je pozllilo na malonogometnom turniru te je sat vremena kasnije preminuo u Domu zdravlja u Omarskoj.

Očevici nesreće kažu da je 19-godišniji Lojić tijekom utakmice nekoliko puta napuštao teren te se uz čašu vode odmarao, piše Dnevni avaz. U jednom trenutku srušio se na zemlju, a u pomoć su mu odmah priskočili suigrači. Ubrzo je došla ekipa Hitne pomoći koja je nesretnog mladića prebacila u Dom zdravlja gdje su ga liječnici pokušali reanimirati.

Pročitajte i ovo Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 strava kod susjeda Preminuo mladić kojeg je majka polila benzinom i zapalila: "Ni da pita je li živ, a pred njezinim je očima gorio i vrištao" Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu!

 

No, unatoč naporima, u 21.30 sati mladić je preminuo. Patologinja Opće bolnice u Prijedoru Nikolina Balaban izjavila je jučer da je mladić najvjerojatnije preminuo od infarkta. 'To bi trebao potvrditi nalaz obdukcije koja će se, ukoliko obitelj to bude željela, biti napravljena', rekla je patologinja.

Iznenadnom Srđanovom smrću šokirana je njegova obitelj i prijatelji. 'Nas sedmero iz razreda godinama smo nerazdvojni. Srđan se nikada nije žalio na neke zdravstvene probleme. Bio je veseo, srdačan, a nogomet je bio sastavni dio njegova života', izjavio je Srđanom prijatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene