Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio šestero ljudi

Masakr nakon svadbe: Svekar ubio mladu, njezine roditelje, svoju suprugu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
R. Š. (1960) nije bio zadovoljan odabranicom svog sina. Dan nakon vjenčanja pijan je ubio šestero ljudi.

U masakru koji se oko 10 sati dogodio u u mjestu Martonoš u Vojvodini smrtno je stradalo sedam osoba starih između 25 i 74 godina.

Pročitajte i ovo Istraga u Srbiji - 3 jeziv slučaj u Srbiji Mučna potraga za tijelom malene Danke, psihijatar o strašnom zločinu: "Nedostatak empatije, suosjećanja, iskrivljenih moralnih vrijednosti..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Do tragedije, koja se dogodila dan nakon vjenčanja ubojičinog sina, došlo je zbog narušenih obiteljskih odnosa. Naime, muškarcu se navodno nije sviđala odabranica njegovog sina pa je u pijanom stanju ubio šest ljudi, piše Kurir.

Među ubijenima su njegova snaha i njezini roditelji, piše Blic. Ubojica se protivio braku svog sina s ubijenom djevojkom zbog čega se posvađao i sa suprugom, koju je također ubio, a među žrtvama su i njeni roditelji.

Do tragedije je došlo u kući roditelja ubijene djevojke.

Masakr u režiji okrutnih džihadista IS-a

Prema tvrdnjama policije, R. Š. (1960) je iz lovačke puške ispalio više hitaca i usmrtio N. B. (1990), Š. B. (1963), K. B. (1972), R. Š. (1968), J. T. (1941) i B. T. (1947), nakon čega je i počinio samoubojstvo.

U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene