Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Margaret Thatcher u bolnici u stabilnom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša britanska premijerka Margaret Thatcher (82) prebačena je u bolnicu u Londonu na testove i promatranje, a njezino zdravstveno stanje je stabilno, rekla je danas glasnogovornica bolnice St. Thomas.

Poznata kao "Čelična Lady" tijekom mandata na čelu vlade od 1979. do 1990. godine, lady Thatcher je 2003. godine pretrpjela niz moždanih udara. Liječnici su joj zabranili javni angažman, a njezina šutnja bila je prekinuta samo u iznimnim slučajevima poput proslave 80. rođendana 2005. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

Prema medijskim izvješćima, njezino je zdravstveno stanje u posljednje vrijeme sve lošije. Ranije je objavljeno da pati od gubitka kratkotrajne memorije, a mediji su to povezali s Alzheimerovom bolešću.

Glasnogovornica bolnice rekla je da se očekuje kako će Thatcher provesti neko vrijeme na promatranju u bolnici.

"Njezino je stanje stabilno i ona razgovara s medicinskim osobljem", rekla je glasnogovornica bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene