Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novorođena beba stara svega dva dana, pronađena mrtva u jednom beogradskom stanu, a tamošnji mediji prenose kako je dijete zapravo ubijeno te da je zločin počinila njegova maloljetna majka.


Bebu je rodila 17-godišnja djevojčica, piše Alo te ju je prije dolaska policije ručnikom ugušila i sakrila u vreću. Maloljetna djevojka bebu je rodila prekjučer, a policiju je o nečem čudnom u stanu na Bulevaru Zorana Đinđića na broju 90, upozorila anonimna osoba, telefonskom dojavom.

Vezani članci Ekskluzivna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je ubila dvogodišnju kćer Šokantna ispovijest roditelja žene osumnjičene da je na smrt isprebijala dvogodišnju kćer. Otkrili zašto je otac želio da im se djevojčica vrati Zvjezdana Bogdanović - 2 Još se čekaju rezultati nalaza slučaja iz Nove Gradiške, iz Ministarstva poručuju: "Mi ih požurujemo, ali izvide ne radimo mi"

>> Sama rodila i ostavila bebu na tavanu

Policija dugo nije mogla pronaći ubijeno novorođenče, a ekipa Hitne pomoći, kad je beba pronađena, mogla je samo ustanoviti smrt na licu mjesta, no odmah su uvidjeli kako smrt nije nastupila prirodnim putem, a da se radi o čedomorstvu, potvrdila je jučer i policija, nakon nalaza obdukcije. što je djevojčicu potaklo da ubije vlastito novorođenče, policija još uvijek nije utvrdila, no stanari zgrade ostali su šokirani.