Ninoslav Jovanović
Ninoslav Jovanović Foto: Telegraf.rs

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu zbog otmice i zlostavljanja dvanaestogodišnje devojčice. Višestruki silovatelj i zlostavljač nije bio prisutan na izricanju presude, ali na sudu su bili roditelji njegove posljednje maloljetne žrtve.


Ninoslav Jovanović osuđen je na 11 godina za otmicu dvanaestogodišnje djevojčice, dok je za silovanje u produženom trajanju osuđen na doživotni zatvor. Kao jedinstvena kazna izrečena mu je kazna doživotnog zatvora, javlja Blic.rs.

Malčanski berberin nadimak je koji je višestruki silovatelj dobio zbog svoje izopačene potrebe da žrtve ošiša prije silovanja. Više od 20 godina proveo je u zatvoru, ali svaki je put nakon izlaska na slobodu ponavljao kazneno djelo.

Ninoslav Jovanović Otac Malčanskog berberina nazvao roditelje otete djevojčice i ispričao se: "Treba ga objesiti da bude primjer svima"

Ninoslav Jovanović Otkriveno kako je zloglasni Malčanski berberin oteo 12-godišnju djevojčicu u Srbiji: ''Rekao joj je da je električar...''

Višestruki je silovatelj, prije posljednjeg uhićenja 5. siječnja 2020. godine, u mjestu brzi Brod oteo 12-godišnju djevojčicu. Presreo ju je na putu za školu 20. prosinca 2019. godine i naveo je da na prevaru uđe u njegov automobil. Nakon toga počela je drama i potraga kakva u Srbiji ranije nije zabilježena, a odjeknula je u cijeloj regiji.

Nakon opsežne policijske akcije Malčanski berberin uhićen je početkom siječnja, a djevojčica je pronađena u kući u kojoj ju je skrivao, ozlijeđena i traumatizirana, ali živa.