Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Serijski silovatelj u zatvoru

Otac Malčanskog berberina nazvao roditelje otete djevojčice i ispričao se: "Treba ga objesiti da bude primjer svima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, uhićen je zbog otmice i desetodnevnog zlostavljanja dvanaestogodišnje djevojčice. Njegov otac telefonom je nazvao oca otete djevojčice i ispričao se za strahote koje je počinio njegov sin.

Duško Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića nazvao je u ponedjeljak oca dvanaestogodišnje devojčice koju je Malčanski berberin oteo i zlostavljao 10 dana. Kazao mu je da je njemu i supruzi Slavici žao zbog svega. Ispričao se za strahote koje je njegov sin počinio djevojčici.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

"Htio sam vas više puta kontaktirati, ali nisam imao snage. Ja sam bio najsretniji kada su dijete pronašli. Vjerovali ili ne, od srca vam kažem. Teško nam je i žao djeteta. Ako možete, shvatite naš bol i našu muku. Kada su je našli, nama je pao kamen sa srca", kazao je otac Malčanskog berberina ocu otete djevojčice. "Ja sam rekao i opet kažem - zaslužuje najtežu kaznu - da ga se objesi dolje kod spomenika, na turski način i da bude primjer svima", dodao je na telefon Jovanović. Pozdravio ih je i ponudio pomoć, prenosi Blic.

"Ako treba neka pomoć obratite nam se, dođite kod nas da porazgovaramo kao prijatelji, kao ljudi. Nama je stvarno strašno žao djevojčice. Mi smo nonstop bili uplakani, i žena i ja dok ona nije pronađena. Hvala što ste čuli moj glas i moju ispriku. Prijatno, vidimo se", završio je Jovanović telefonski razgovor. Otac otete djevojčice je nakon svega samo kazao: "Dobro, hvala vam".

U zatvoru ga posjetili otac i brat

Otac Duško i brat Nebojša Jovanović obišli su u ponedjeljak nakratko Ninoslava Jovanovića, serijskog silovatelja i pedofila. Donijeli su mu stvari kako bi se presvukao. Najbliža obitelj zgrožena je onime što je Jovanović napravio - oteo i silovao dvanaestogodišnjakinju.

"Nismo htjeli ići, ne želim ga vidjeti, ali su nas zamolili ljudi iz policije da dođemo i donesemo veš i stvari kako bi se presvukao budući da njegova odjeća ide kompletno na analizu. Bio je okrenut leđima u ćeliji kada smo došli, a policajac mu je rekao da se okrene. Kazao sam mu - 'Kako te više nije sramota, sram da te bude', a mlađi sin mu je kazao - 'Sad si me vidio i više nikad'. Ni riječ nije rekao. Sam je izabrao put kojim će ići i treba odgovarati za to što je napravio. Da se pitam ja - trebao bi odgovarati po turskom zakonu - na vješalima", kazao je za Blic Jovanovićev otac Duško.

Jovanović je sam u zatvorskoj ćeliji za policijsko zadržavanje KPZ Niš. Blic piše da u zatvoru ne radi probleme, a na nozi ima longetu jer je uganuo skočni zglob dok je bježao policiji.

Uhićen u nedjelju

Podsjetimo, Jovanović je uhićen u nedjelju, nedaleko od groblja u njegovu rodnom selu Malča. Serijski silovatelj i pedofil poznat je po tome što je svoje žrtve šišao, a onda silovao. Viđen je oko podneva u jednoj kući. Vjeruje se da je prespavao u sjeniku te kuće, a viđen je i kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom. Mještani su odmah potom pozvali policiju, ali je Malčanski berberin pobjegao. Ipak, brzom reakcijom policije Jovanović je uhićen.

20. prosinca oteo je dvanaestogodišnju djevojčicu na putu u školu i s njom danima bježao. Djevojčica je pronađena 29. prosinca u selu Svrljiški Mirkovac te je prebačena u bolnicu u Niš. Pronađena je u napuštenoj vikendici, iscrpljena i s ogrebotinama, a monstrum je nastavio bježati policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene