Tučnjava u avionu
Tučnjava u avionu Foto: Screenshot

Kaos je ukratko riječ kojom se može opisati sve ono što se događalo na letu iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu, koji putnici neće moći baš tako skoro zaboraviti.


U avionu Gol Airlinesa izbilaje u četvrtak masovna tučnjava između 15 žena koje su se šamarale i derale jedna na drugu dok su ih ostali putnici promatrali dijelom i u šoku.

Snimka iz zrakoplova prikazuje žene kako se tuku i vuku za kosu dok ih posada pokušava razdvojiti. U jednom trenutku tučnjave jedna od žena čak je ostala bez topića pa je grudi morala prekriti rukama.

Svađa je navodno izbila između dvije obitelji nakon što je jedna majka zamolila drugu putnicu može li se zamijeniti za sjedala s njezinim djetetom, koje ima posebne potrebe.

Tučnjava na Platku - 2 Svjedok brutalnog napada na Platku: "HGSS-ovac ide prema bazi, dvije osobe mu prilaze, u jednom trenutku ga osoba u bijeloj jakni jako udara u glavu"

Skupština Srbije VIDEO Kaos u Skupštini Srbije! Vikali "izdaja, izdaja", a onda krenuli prema Vučiću: "Jeste me došli tući?"

No kad je njezina molba odbijena, to joj nije dobro sjela i započela je svađa koja se brzo zahuktala i završila kao masovna tučnjava između dvije grupe žena, piše Jutarnji list.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju