Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebne turbulencije

VIDEO Let za pamćenje: U avionu se dohvatilo 15 žena, šamarale su se, derale, a onda je tu bilo i golih grudi

Tučnjava u avionu
Tučnjava u avionu Foto: Screenshot
Kaos je ukratko riječ kojom se može opisati sve ono što se događalo na letu iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu, koji putnici neće moći baš tako skoro zaboraviti.

U avionu Gol Airlinesa izbilaje u četvrtak masovna tučnjava između 15 žena koje su se šamarale i derale jedna na drugu dok su ih ostali putnici promatrali dijelom i u šoku.

Snimka iz zrakoplova prikazuje žene kako se tuku i vuku za kosu dok ih posada pokušava razdvojiti. U jednom trenutku tučnjave jedna od žena čak je ostala bez topića pa je grudi morala prekriti rukama.

Svađa je navodno izbila između dvije obitelji nakon što je jedna majka zamolila drugu putnicu može li se zamijeniti za sjedala s njezinim djetetom, koje ima posebne potrebe.

Pročitajte i ovo Tučnjava na Platku - 2 Za Dnevnik Nove TV Svjedok brutalnog napada na Platku: "HGSS-ovac ide prema bazi, dvije osobe mu prilaze, u jednom trenutku ga osoba u bijeloj jakni jako udara u glavu"

Pročitajte i ovo Skupština Srbije uzavrela atmosfera VIDEO Kaos u Skupštini Srbije! Vikali "izdaja, izdaja", a onda krenuli prema Vučiću: "Jeste me došli tući?"

No kad je njezina molba odbijena, to joj nije dobro sjela i započela je svađa koja se brzo zahuktala i završila kao masovna tučnjava između dvije grupe žena, piše Jutarnji list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene