Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uzavrela atmosfera

VIDEO Kaos u Skupštini Srbije! Vikali "izdaja, izdaja", a onda krenuli prema Vučiću: "Jeste me došli tući?"

Skupština Srbije
Skupština Srbije Foto: Twitter/Screenshot
Zastupnici su prvo uzvikivali "izdaja, izdaja", "Kosovo je srce Srbije", a potom i došli do mjesta na kojem je sjedio Aleksandar Vučić. U dvoranu je pozvano osiguranje.

U Skupštini Srbije održava se posebna sjednica posvećena Kosovu. Zastupnicima se obratio i predsjednik Aleksandar Vučić, no u jednom je trenutku atmosfera potpuno zakuhala te je čak došlo i do sukoba.   

Sukobili su se zastupnici vladajućih i opozicije ispred Vučićeva stola, prvo verbalno, a onda su se odlučili i fizički obračunati, javlja Nova.rs

Zastupnici su prvo uzvikivali "izdaja, izdaja", "Kosovo je srce Srbije", a potom i došli do mjesta na kojem je sjedio Vučić.

U dvoranu je zatim ušlo i skupštinsko osiguranje.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić PONUDA ZAPADA Otkriveno što bi Srbija mogla dobiti ako prihvati sporazum o Kosovu

Vučić je, naime, izgubio živce nakon istupa nekih opozicijskih zastupnika.

"Vi ste Kosovo dali, a mi ga branimo. Lažljivci jedni! Budući da ste već predali Kosovo i Metohiju, ja ću vam objasniti kako ćemo izliječiti Kosovo i Metohiju. Narod treba vidjeti ovo vaše huligansko ponašanje... Više puta ste počinili najveću izdaju i pri tome ostajete", rekao je Vučić.

Uzavrela atmosfera dovela je do toga da su praktički svi zastupnici ustali sa svojih mjesta i krenuli prema Vučiću.

On se osvrnuo na incidente koji su se dogodili u Skupštini i tučnjavu koja je izbila pitavši Vojislava Mihailovića iz POKS-a je li ga htio tući. 

"Jesi me ti, Vojo, to htio tući? Valjda su mislili da će nekog uplašiti. Vas trojica ste me htjeli istući. Sram vas bilo!" rekao je Vučić.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene