Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pao ravno s neba'

Kvar na motoru mogući uzrok nesreće turskog zrakoplova u Nizozemskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kvar na motoru mogući je uzrok nesreće zrakoplova tvrtke Turkish Airlinesa u Nizozemskoj, u kojoj je poginulo devet osoba, rekao je u četvrtak ravnatelj agencije koja istražuje nesreću.

Pieter van Vollenhoven rekao je da je 'boeing' 747-800 pao 'gotovo ravno s neba', što upućuje na to da su motori zrakoplova stali, prenijela je nizozemska državna televizija NOS. Dodao je da još nije utvrđen uzrok kvara. Glasnogovornica nizozemske agencije za sigurnost potvrdila je da su Vollenhovenove izjave točno prenesene, dodavši da je zastoj u radu motora 'jedan od mogućih scenarija'.

Pročitajte i ovo Nizozemska šalje fregatu u Crveno more Odluka vlade Nizozemska šalje fregatu u Crveno more: "Zaštita slobodnog prolaza je izuzetno važna" Slika nije dostupna 'Tehnički kvar nije uzrok pada Mi-8'

U padu turskog zrakoplova tvrtke Turkish Airlinesa u srijedu je ujutro, dok je slijetao u amsterdamsku zračnu luku Schiphol, poginulo devet i ranjeno najmanje 50 osoba od kojih 25 teško. Šestero ozlijeđenih još je u kritičnu stanju, a u nesreći su poginula oba pilota.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene