Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Izraelu

Krvava pljačka banke: Ubio troje zaposlenika i klijenta pa sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U izraelskom gradu Beershebi dogodila se oružana pljačka banke u kojoj je život izgubilo pet ljudi.

Pljačka banke u Izraelu u ponedjeljak završila je smrću pet osoba, uključujući i jednog od pljačkaša koji se ubio kada je policija krenula osloboditi taoce.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu"

>> Pljačkaš bježao s više od 200.000 kuna, ulovio ga zaštitar

Specijalne policijske postrojbe okružile su poslovnicu banke Hapoalim u gradu Beershebi nakon što su kriminalci pokušali izvesti pljačku. Svjedoci su izvijestili o razmjeni paljbe zbog koje je zatvorena obližnja škola. Tijekom obračuna policija je uhitila jednog od pljačkaša, ali je drugi ostao u banci s najmanje jednim taocem koji je na kraju oslobođen neozlijeđen.

"Četiri su osobe ubijene, a pljačkaš se, izgleda, ubio iz vatrenog oružja", rekao je zapovjednik regionalne policije Yorma Levy izraelskom radiju nakon što su njegove postrojbe upale u banku.

Izraelski mediji izvješćuju da je poginulo troje zaposlenika banke i jedan klijent.

Nasilne pljačke banaka su rijetke u Izraelu. U središnjem dijelu zemlje pljačkaš je 2011. godine ubio jednog zaštitara u banci. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene