Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u hotelu

U ovoj hotelskoj sobi se NE BISTE željeli naći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ranije ovaj mjesec kanadu potresla vijest o dvojici braće koje je na spavanju ubio piton, kanadske su vlasti u jednoj hotelskoj sobi pronašle njih čak 40.

Kanadske vlasti pronašle su 40 kraljevskih pitona u plastičnim kutijama u hotelskoj sobi u Brantfordu, 100 km jugozapadno od Toronta, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

'Pronašli smo nekoliko plastičnih kutija s pitonima', priopćila je policija. Četrdeset gmazova, 'dugih od 30 do 140 cm', povjereno je Kanadskom društvu za zaštitu životinja pod sumnjom da su zlostavljani, dodala je policija ističući da je jedan veterinar zadužen za praćenje njihova stanja.

>> STRAVA: Golemi piton ušao u stan i udavio braću (5 i 7)

Zmije pripadaju vrsti afričkog kraljevskog pitona, poznatoj kao neopasnoj. Pitoni su bili u posjedu jednog kanadskog para koji je uzeo sobu u hotelu. Policija u Ontariju je podsjetila da je posjedovanje pitona protuzakonito te da je istraga u tijeku oko utvrđivanja načina na koji je par nabavio toliko zmija.

U Kanadi je 5. kolovoza jedan piton dug četiri metra i težak 45 kilograma ugušio na spavanju dva brata od pet i sedam godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene