Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je ranije ovaj mjesec kanadu potresla vijest o dvojici braće koje je na spavanju ubio piton, kanadske su vlasti u jednoj hotelskoj sobi pronašle njih čak 40.


Kanadske vlasti pronašle su 40 kraljevskih pitona u plastičnim kutijama u hotelskoj sobi u Brantfordu, 100 km jugozapadno od Toronta, objavila je policija.

Vezani članci Sudar Zbog poledice potpuno izgubio kontrolu nad autom, ali čini se da ima anđela čuvara Mećava Cijeli dan snimao zastrašujuću mećavu, ali nije očekivao da će ga zatrpati

'Pronašli smo nekoliko plastičnih kutija s pitonima', priopćila je policija. Četrdeset gmazova, 'dugih od 30 do 140 cm', povjereno je Kanadskom društvu za zaštitu životinja pod sumnjom da su zlostavljani, dodala je policija ističući da je jedan veterinar zadužen za praćenje njihova stanja.

>> STRAVA: Golemi piton ušao u stan i udavio braću (5 i 7)

Zmije pripadaju vrsti afričkog kraljevskog pitona, poznatoj kao neopasnoj. Pitoni su bili u posjedu jednog kanadskog para koji je uzeo sobu u hotelu. Policija u Ontariju je podsjetila da je posjedovanje pitona protuzakonito te da je istraga u tijeku oko utvrđivanja načina na koji je par nabavio toliko zmija.

U Kanadi je 5. kolovoza jedan piton dug četiri metra i težak 45 kilograma ugušio na spavanju dva brata od pet i sedam godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook