Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao iz trgovine

VIDEO STRAVA: Golemi piton ušao u stan i udavio braću (5 i 7)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna priče stiže iz kanadskog grada Campbelltona. Afrički piton od 45 kg je u noći pobjegao iz trgovine egzotičnim životinjama i ušao u sobu u kojoj su spavali dječaci.

Vjeruje se da je piton pobjegao tokom noći iz dućana kućnih ljubimaca 'Reptile Ocean'. Žrtve su dječaci starosti pet i sedam godina koji su se nalazili u stanu iznad dućana, piše CBCNews.

Pročitajte i ovo Burmanski piton NA FLORIDI VIDEO Ajme, koliki je! Bezbrižno su šetali nacionalnim parkom, a onda ih je iznenadio ogroman burmanski piton Ilustracija STRAŠNA ZMIJURINA Piton dug tri metra omotao se oko dječaka i odvukao ga u bazen, a onda su se pojavili djed i otac

>>Ugrizla ga riđovka, do bolnice morao sam jer hitna nema za gorivo

Nesretni dječaci zapravo su se došli igrati sa sinom vlasnika trgovine te su ondje prespavali. Afrički piton dug 4,5 metra i težak oko 45 kilograma ušao je baš u njihovu sobu i udavio dječake. Sin vlasnika trgovine spavao je u drugoj sobi.

Istraga još traje, a za sada se sumnja da je piton iz trgovine pobjegao tijekom noći i kroz ventialcijski sustav  i ušao u sobu gdje su bili dječaci.

Na Facebook stranici trgovine iz koje je piton pobjegao izrazili su sućut obitelji dječaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene