Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na 30 tisuća

Kad nije uspjela za 75 tisuća dolara, baka spustila cijenu za prodaju unuka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka i njezin dečko optuženi su za pokušaj prodaje njezinog osam mjeseci starog unuka za 30 tisuća dolara.

45-godišnja Patty Bigbee i 42-godišnji Lawrence Works uhićeni su u Daytona Beach u Floridi nakon što su se našli s potencijalnim kupcem, koji je zapravo bio tajni agent. Unuka je prvo pokušala prodati za 75 tisuća dolara, ali kad nije uspjela, cijenu je spustila na 30 tisuća.

Pročitajte i ovo Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke" Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju

Kad im je agent dao novac, oni su mu predali dijete. Nakon što je dijete smješteno u unutrašnjost 'kupčeva' automobila, stigli su i ostali policajci i uhitili par, piše Daily Mail. 'Sretni smo što smo bili na vrijeme obaviješteni i da smo mogli na vrijeme reagirati', rekao je agent Wayne Ivey.

>> Baka i unuk čekaju dijete od surogat majke

Djetetova majka se nalazi u zatvoru, pa je ono predano socijalnoj službi. Baka je također na putu za Volusia okružni zatvor zbog prodaje djeteta, dok će njezin dečko biti optužen za sudjelovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene