Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka i njezin dečko optuženi su za pokušaj prodaje njezinog osam mjeseci starog unuka za 30 tisuća dolara.


45-godišnja Patty Bigbee i 42-godišnji Lawrence Works uhićeni su u Daytona Beach u Floridi nakon što su se našli s potencijalnim kupcem, koji je zapravo bio tajni agent. Unuka je prvo pokušala prodati za 75 tisuća dolara, ali kad nije uspjela, cijenu je spustila na 30 tisuća.

Vezani članci George Blake Preminuo dvostruki špijun, Rusija tuguje: "Iskreno je volio našu zemlju, divio se podvizima našeg naroda" Manja potrošnja ovog Crnog petka Stigli podaci o potrošnji na Crni petak: Hrvati ove godine trošili manje nego prošle

Kad im je agent dao novac, oni su mu predali dijete. Nakon što je dijete smješteno u unutrašnjost 'kupčeva' automobila, stigli su i ostali policajci i uhitili par, piše Daily Mail. 'Sretni smo što smo bili na vrijeme obaviješteni i da smo mogli na vrijeme reagirati', rekao je agent Wayne Ivey.

>> Baka i unuk čekaju dijete od surogat majke

Djetetova majka se nalazi u zatvoru, pa je ono predano socijalnoj službi. Baka je također na putu za Volusia okružni zatvor zbog prodaje djeteta, dok će njezin dečko biti optužen za sudjelovanje.