Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno i šokantno

Baka i unuk čekaju dijete od surogat majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripremite se na šok, jer ovakvu priču o incestu, zasigurno niste dosad čuli. Naime, 72-godišnja baka, zaljubila se u svojeg 26-godišnjeg unuka, s kojim očekuje i dijete. Roditi neće ona sama, već surogat majka.

Pearl Carter je nakon dugog niza 'posnih' godina otkrila, kako kaže, pravu ljubav u svojm unuku Philu Baileyju, piše Herald Sun. Osim što se s njim ponovno priprema biti majka, kaže da zajedno uživaju i u vrlo aktivnom seksualnom odnosu. kako bi ovaj bizaran par dobio vlastito dijete, odlučili su platiti čak 54.000 dolara surogat majci.

Pročitajte i ovo Bunker u podrumu Iznenadila se Jezivo otkriće u podrumu bakine kuće: "Pogledajte što sam pronašla iza tajnih vrata" Slika nije dostupna Tragedija Baka ustrijelila sedmogodišnjeg unuka

Phil je sin Pearline najmlađe kćeri Lynette Bailey, a on i njegova baka izazivaju bujicu užasa u javnosti te im čak prijeti i moguća zatvorska kazna, zbog incestuoznog odnosa. Phil je 2006. godine prvi puta upoznao svoju baku, a ona je odmah pomislila, kako njihova veza neće biti samo na razini baka-unuk. 'Tad sam se po prvi puta u deset godina osjećala seksualno aktivnom', kaže vremešna Pearl. Da šok bude veći, unuk Phil i sam priznaje kako je osjetio trenutačnu seksualnu privlačnost prema svojoj baki. 'Osjećaji su mi navirali. Htio sam je poljubiti istog trena', kaže Phil.

Baka i unuk suzdržavali su se puna dva tjedna nakon prvog susreta, a onda je Pearl odlučila napraviti korak dalje i pozvala je unuka u svoju sobu, gdje su se tada prvi put i poljubili. Želju za djetetom imali su oboje, a kako je ona prestara za rađanje i u menopauzi, odlučili su njezinu ušteđevinu potrošiti na angažiranje surogat majke. Tad su pronašli i 30-godišnju Roxanne, koja je isprva bila šokirana prijedlogom, no kasnije je, kako kaže, shvatila da se radi o 'prekrasnom i zaljubljenom paru'. 'Sigurna sam da će njihovo dijete biti voljeno', zaključila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene