Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Isključivo ženski transportni tim"

Bidena prvi put u povijesti na putu pazilo - sedam žena: Tajna služba objavila njihove fotografije

Sedam žena u pratnji Bidena - 2
Sedam žena u pratnji Bidena - 2 Twitter/U.S. Secret Service
Aktualno Galerija Sedam žena u pratnji Bidena - 2 Sedam žena u pratnji Bidena - 2 Foto: Twitter/U.S. Secret Service Sedam žena u pratnji Bidena - 3 Sedam žena u pratnji Bidena - 3 Foto: Twitter/U.S. Secret Service Sedam žena u pratnji Bidena - 1 Sedam žena u pratnji Bidena - 1 Foto: Twitter/U.S. Secret Service Joe Biden pao na svečanosti - 4 Joe Biden pao na svečanosti - 4 Foto: Afp +0 Joe Biden pao na svečanosti - 3 Galerija 1/5 >>
Samo dan nakon što je svijet obišla snimka novog pada američkog predsjednika Joea Bidena, njihove tajne službe objavile su tko je bio u timu koji ga je pazio tijekom putovanja u Colorado. Objavili su i fotografije.

Prvi put u povijesti uz američkog predsjednika Joea Bidena u Colorado Spring putovale su samo žene.

Pročitajte i ovo Joe Biden gube podršku Biden napao velikog saveznika i zaprijetio: "To je crvena linija!" Joe Biden U okviru kampanje VIDEO Biden objavio video u kojem progovorio o svojim godinama: "To nije nikakva tajna"

Američka tajna služba objavila je fotografije sedam žena koje su Bidena pazile i čuvale na putu.

"Prvi put u povijesti posjet predsjednika Bidena Zračnoj akademiji u Colorado Springsu podržao je isključivo ženski transportni tim", objavili su na Twitteru uz fotografije.

U četvrtak su svijet obišle fotografije i snimka Bidenovaa pada nakon govora i čestitanja diplomantima Akademije zračnih snaga u Coloradu.

Kad je ustao uz pomoć onih koji su se našli u blizini, pokazao je crnu vreću pijeska koja je bila na pozornici, aludirajući na to da se o nju spotaknuo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene