Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA VARANJA

Jeziv posjet Kući strave: Dječak nije vjerovao da je nož lažan, zaposlenik ga posjekao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan će dječak zapamtiti posjet Kući strave, naime, stvari su postale malo jezive nakon što ga je nožem posjekao glumac, a uprava zabavnog parka sve je okarakterizirala kao nesretan slučaj.

Glumac u popularnoj kući strave u Ohiu ''Sedam krugova pakla'' vjerojatno će dobro zapamtiti radni dan kada je 11-godišnjem dječaku ''morao'' dokazati da ne barata lažnim nožem kada ga je pokušao preplašiti. No, stvari su malo pošle po krivu.

"Prišao je mom sinu držeći nož. Htio ga je samo prestrašiti. No, moj sin mu je rekao da je nož lažan i da se ne boji", kazala je dječakova majka  Karen Bednarski, kako je prenio CNN.

Glumac je tada nož počeo zabijati u pod kako bi pokazao da nije riječ o lažnom oružju. Međutim, pritom je slučajno udario u jednu od dječakovih Croks sandala i zasjekao mu nožni palac.

Pročitajte i ovo BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) U mjestu Vlasenica u BiH Igrao se s pištoljem pa zapucao: Pravosudni policajac slučajno ubio čovjeka koji je došao na suđenje
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za vrijeme svađe Stala na tračnice da uplaši dečka pa poginula

Majka, međutim, nije željela raditi scenu, kako je rekla, a radnici zabavnog parka 11-godišnjeg dječaku su odmah dezinficirali posjekotinu i stavili zavoj. Opsežniju liječničku pomoć je odbio te je s majkom u potpunosti obišao Kuću strave, kazao je voditelj zabavnog parka Rodney Geffert opisujući nesretan slučaj.

Glumac je zaradio otkaz jer u Kući strave radnicima nije dozvoljeno pravo oružje, rekao je Geffert, a policija je otpuštenog radnika optužila za napad iz nehaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene