Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za vrijeme svađe

Stala na tračnice da uplaši dečka pa poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
23-godišnja majka poginula je u naletu vlaka jer je stala na tračnice kako bi uplašila svog dečka za vrijeme svađe na željezničkom kolodvoru Wimbledon u jugozapadnom dijelu Londona.

23-godišnja Charlene Pickering svađala se sa svojim dečkom Danielom Pickettom na željezničkoj postaji u Londonu te se spustila na tračnice kako bi ga isprovocirala.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Slika nije dostupna Policija istražuje okolnosti VIDEO Vozio polugolu djevojku na haubi kroz opasnu dionicu. Svemu je prethodila ljubavna svađa?

>> Žena preživjela nalet vlaka u Vinkovcima

Par se navodno svađao oko toga kako će provesti večer, a djevojka je prije toga popila četiri čaše vina. Budući da je bila u blago pijanom stanju i zbog ozljede stopala koju je zadobila u nesreći nekoliko godina prije, nije se mogla uspeti natrag na kolodvorsku postaju. Naišao je vlak koji je vozio brzinom od gotovo 100 kilometara na sat te je nesretna djevojka na mjestu poginula.

Nadglednik željezničke postaje pokušao je djevojku povući s tračnica, ali vlak je bio brži. Pretpostavlja se kako si djevojka nije imala namjeru oduzeti život te da se nesreća dogodila zbog nepromišljenosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene